Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ζούμε Πράσινα με την Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίον του Άρεως

Με μια μεγάλη εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η Περιφέρεια Αττικής απευθύνει ένα ανοικτό κάλεσμα για να μάθουμε να «Ζούμε πράσινα» το Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 17.30 έως και τις 21.30 στο Πεδίο του Άρεως.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τα βιωματικά εργαστήρια αστικής καλλιέργειας με τίτλο «Γίνε Κηπουρός στη Πόλη σου» και «Μικροί Εξερευνητές της Φύσης» από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ.

Παράλληλα, θα στηθεί ένα μεγάλο «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», το οποίο θα περιλαμβάνει δια δραστικά παιχνίδια με πολλά δώρα για την εξοικείωση των παιδιών με την ιδέα της ανακύκλωσης, ώστε με τη σειρά τους να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή.

Με τους VYCA οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γίνονται «ζωντανά τοπία», επιλέγοντας τα κοστούμια που επιθυμούν, ώστε να γίνονται ήρωες σε φανταστικούς χαρακτήρες ζωγραφικών έργων που έχουν ως θεματική τους τη φύση.

Το ADAF (Athens Digital Arts festival) υπό τον τίτλο “Feel Free To Feel Green” προβάλει στο κεντρικό LEDWALL της εκδήλωσης video art & animation καλλιτεχνών από ολόκληρο τον κόσμο γύρω από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Το VR FOR VALLEY θα ταξιδέψει τους επισκέπτες μέσω της εικονικής πραγματικότητας σε διάσημα μέρη σχετικά με το περιβάλλον του πλανήτη μας.

Ο ΠΟΣΠΛΑ και φέτος θα διανείμει φρέσκα φρούτα και λαχανικά ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εδέσματα με εποχιακά λαχανικά και φρούτα από το Acropolis Chef’s Club of AtticaΛέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις